Wisselingen op managementniveau komen in veelal grotere bedrijven geregeld voor. Het is niet altijd mogelijk om de organisatie daarop voor te bereiden, noch om de vacature binnen een betrekkelijk korte termijn naar tevredenheid op te vullen. Daarom bieden wij interim management aan.

Het vertrek veroorzaakt een leegte in de organisatie en vertraagt, als gevolg van een gebrek aan sturing, de ontwikkeling en voortgang van het bedrijf.
Het ontbreken van een aanspreekpunt en sturing heeft op veel medewerkers een demotiverende werking. Soms verstrijken er maanden voor de vacature is opgevuld. De dan startende manager begint daardoor met een aanzienlijke achterstand.

HTC Advies - Interim kan u helpen dit probleem te ondervangen. Doordat wij beschikken over een uitgebreide database en een groot netwerk, kunnen wij op korte termijn op de ontstane behoefte inspelen. Wij ondersteunen de organisatie en zetten menskracht, kennis en expertise in die specifiek is afgestemd op de aanwezige behoefte.

Wij kunnen ervaren interim managers op fulltime basis aandragen, maar gaan afspraken op parttime of project basis niet uit de weg. Onze flexibiliteit geeft u de mogelijkheid om uw doelstellingen binnen uw beschikbare budget tijdig te realiseren.

Onze project- en interimmanagers staan niet alleen. In ieder project meten wij, in overleg met onze opdrachtgevers, de resultaten. De project- en interimmanagers kunnen altijd terugvallen op de HTC Advies - Interim organisatie en gebruik maken van de ervaring en kennis van de adviseurs en directie.