Geschreven door Stefan Kraft van Ermel

De Green Key voor Bedrijfsrestaurants is op 1 januari 2015 gelanceerd door Stichting KMVK. De Green Key is het internationale keurmerk voor aantoonbaar duurzame in de horeca-, recreatie- en cateringbranche. In Nederland zijn ruim 600 accommodaties Green Key gecertificeerd (hotels, restaurants, campings, bungalowparken, congreslocaties etc). Green Key voor Bedrijfsrestaurants is beschikbaar voor vaste cateringlocaties in scholen, bedrijfspanden en ziekenhuizen.

Geschreven door HTC Advies

Schoonmaakadviesbureau ‘Buro van Riel’ uit Waalwijk is overgenomen door Atir schoonmaakstrategen uit Almere. Vanuit een faillissementspositie van Buro van Riel is Atir in de gelegenheid gesteld om de werkzaamheden en de mensen over te nemen. “De werkzaamheden van Buro van Riel voor haar klanten zijn afgelopen periode gewoon gecontinueerd door de medewerkers. Het doel met de overname is om de klanten blijvend goed te bedienen. Klanten zullen geen hinder ondervinden van de overname”, aldus Stefan Kraft van Ermel, directeur van Atir, onderdeel van Question Mark Group. 

Geschreven door HTC Advies

Atir Schoonmaakstrategen en HTC Advies zijn trotse founder van het Facility for Future Event op 18, 19 en 20 januari in de Brabanthallen in Den Bosch. De twee adviesbureaus uit Almere leveren met een verrassende ontmoetingsplek een prominente bijdrage aan dit innovatieve evenement.

 

Geschreven door Stefan Kraft van Ermel

Op donderdag 21 november heeft Stenden zo’n 35 nationale en internationale bedrijven verwelkomt voor de “Industry Fair", de jaarlijkse stage- en netwerkbeurs van de hotelschool.
HTC Advies was één van de bedrijven die zich presenteerde aan meer dan 600 hotelschool studenten en alumni.

Geschreven door Hayk Simons

De nominaties voor de Horecava Innovation Award zijn weer bekend! HTC Advies levert hierbij weer een belangrijke bijdrage. Hayk Simons, directeur bij HTC Advies, is juryvoorzitter en Michiel van Noort, senior adviseur, is jurylid in de categorie Concepts & Co-creations. Een kijkje achter de schermen bij het juryberaad..

Geschreven door Hayk Simons

De trotse eigenaren Hayk Simons en Stefan Kraft van Ermel hebben samen met Margriet van Dijken (mede directielid Atir en HTC Advies), Tom Rietveld (directeur HTC Concepts) en de 45 gepassioneerde collega’s op feestelijke wijze stilgestaan bij de herkomst van de twee prachtige adviesbedrijven en bij de koers voor de komende jaren.

Geschreven door Stefan Kraft van Ermel

Naar de top! Madelein Meppelink en Sofie van Gestel zijn 2 jonge Nederlandse talenten in het beachvolleybal die volledig gaan voor hun sport. Zij hebben zich het hoogst haalbare doel gesteld: Goud op de Olympische spelen in Rio 2016! Naar de Top! Atir & HTC Advies hebben zich aangesloten bij de ‘vrienden van Madelein & Sophie’.