Geschreven door Puck Wilbers

Welkom in het kantoor van de toekomst. Hier bestel je een latte macchiato bij de coffeebar, laat je je baard trimmen bij de pop-up barbier, ren je in de fitnessruimte met een virtual reality bril op je neus door Central Park of word je geïnspireerd door de levensgrote foto’s van Jimmy Nelson aan de wanden. Een paar dagen leuk maar dan is generatie Z, ook wel de Grenzeloze Generatie, toe aan iets nieuws. Deze gener- atie haalt de toekomst dagelijks in en heeft behoefte aan een kantoor dat grenzeloos voldoet aan hun behoeften. Welkom in het kantoor van vandaag.

 

Download

Geschreven door Michiel van Noort

Het verduurzamen van een gebouw is een van de oplossingen voor het verhogen c.q. verbeteren van de verhuurbaarheid van een gebouw. In de huidige markt met veel leegstand, is het voor vastgoedeigenaren noodzakelijk om onderscheidend te zijn ten opzichte van de concurrenten. Maar kunnen de hospitality voorzieningen zoals hosts, een restaurant, bedrijfsrestaurant of vergadercentrum bijdragen aan deze verhuurbaarheid? En wie draagt deze kosten dan?

 

Download

Geschreven door Michiel van Noort

Download hieronder de presentatie van SRA-branche & advies kring over de ontwikkelingen in de horeca sector.

 

Download

Geschreven door HTC Advies

De hotellerie heeft zware jaren achter de rug, mede door de crisis. Om te overleven is ondernemerschap en innovatie dan ook belangrijk in de snel veranderende wereld. HTC Advies heeft een kleinschalig onderzoek gedaan naar de Nederlandse hotellerie. In dit artikel zal worden gesproken over hoe het de hotellerie de afgelopen 10 jaar is vergaan. Maar ook hoe de hotelketens zich plaatsen in Nederland. En de waardering voor deze verschillende hotels.

 

Download

Geschreven door Margriet van Dijken

Een whitepaper van Margriet van Dijken over de actuele en relevante KPI in de Catering. Deze whitepaper gaat over het benoemen en monitoren van harde en zachtere kritische prestatie indicatoren. Maar ook de sociale factor in deze. Nieuwe zienswijzen komen aan bod.

 

Download

Geschreven door HTC Advies

Een welafgewogen keuze voor een maaltijdverstrekkingsysteem is van groot belang voor organisaties in de zorg. De patiënt vraagt De maaltijd die een patiënt in een ziekenhuis krijgt voorgeschoteld is een wezenlijk onderdeel van de integrale beleving van het verblijf. De budgetten in de zorg staan onder druk en de maaltijdvoorziening voor patiënten krijgt tegenwoordig veel aandacht. HTC Concepts neemt u mee in vier veel voorkomende valkuilen bij het bepalen van de keuze voor een maaltijdverstrekkingsysteem.

 

Download