IJsselkade large rectangle 336 x 280 1

 

De gemeente Zutphen investeert in het herinrichten van de IJsselkade aan de westkant van het centrum. Op de vernieuwde kade is een bouwlocatie beschikbaar voor een prachtige horecavoorziening van 120 m2 met een mooi terras aan het water van de IJssel op een perceel  van 240 m2. De gemeente Zutphen heeft een prijsvraag uitgeschreven om de best passende ontwikkelaar/exploitant voor de nieuwe horecalocatie aan de IJsselkade te vinden.

De grond wordt door de gemeente bouwrijp aangeboden. Voor de ontwikkelaar/exploitant is er de mogelijkheid om een uniek en verbindend horecaconcept te ontwikkelen en exploiteren. De realisatie van de horecalocatie vindt bij voorkeur plaats in de winter 2017/2018. 

De horecalocatie dient bij te dragen aan een plezierig verblijf aan de IJsselkade. De uitstraling van de locatie laat op eigentijdse wijze het verleden van Zutphen zien. De exploitatie van de horecalocatie staat gepland in het voorjaar van 2018. 
 

Gaat u met uw horecalocatie van de vernieuwde IJsselkade een echte ontmoetingsplaats maken?

Op dinsdag 9 mei om 13.00 uur ontvangt de gemeente Zutphen u graag voor een informatiebijeenkomst over de kansen en mogelijkheden van de horecalocatie. Meer informatie verkrijgt u door te e-mailen naar ijsselkade@htcadvies.nl of te bellen met Natascha Boerkamp via 036-3030500. 

De Foodservice & Hospitality experts van HTC Advies zijn gespecialiseerd in horecavraagstukken en begeleiden de gemeente Zutphen bij de prijsvraag.