198 West 21th Street, Suite 721
New York, NY 10010
youremail@yourdomain.com
+88 (0) 101 0000 000
Follow Us

2022: jouw terras telt!

Maar waarom zit het ene terras stampensvol en is het bij de buurman helemaal leeg? Slechts 5% van ons gedrag is bewust, de rest speelt zich op onbewust niveau af.

Op 4 april hopen wij vele ondernemers te inspireren tijdens de jaarlijkse Misset Horeca Terras Kickstart. Collega Lisanne Korfage houdt zich in haar werk als adviseur bij Consumatics en HTC Advies bezig met het bedenken, bouwen en optimaliseren van concepten met neuromarketing inzichten. De gast staat centraal, en laat nu juist ons brein de grootste verhalenverteller zijn.

Vanuit de kennis dat sfeer en beleving bepalend zijn voor succes laten we zien hoe je met kleine aanpassingen de menukaart en omgeving kunt optimaliseren om beter in te spelen op dit onbewuste niveau van de gast. Wist je dat je tot wel 20% meer verkoopt wanneer je een afbeelding op de menukaart zet. En de fooi neemt met 21% toe wanneer gasten een pepermuntje bij de rekening krijgen.

Tijdens deze workshop leer je van voorbeelden uit de omgevingspsychologie en neuromarketing. Doe je mee? Aanmelden kan via https://terraskickstart.missethoreca.nl/. Tot dan!