198 West 21th Street, Suite 721
New York, NY 10010
youremail@yourdomain.com
+88 (0) 101 0000 000
Follow Us

BRANCHEBIJEENKOMST 2019

Deze bijeenkomst is bedoeld voor bestuurders uit de cateringbranche.

Vitaliteit is big business. Het is niet voor niets dat vitaliteitsprogramma’s de laatste jaren als paddenstoelen uit de grond schieten. Vitale medewerkers zijn gelukkiger, productiever en sterker betrokken bij de organisatie. Onmisbaar voor hoge vitaliteit is gezond eten en drinken. Hoe kan de cateringbranche bijdragen aan de vitaliteit van haar gasten?

HTC Advies gaat tijdens deze bijeenkomst met bestuurders in gesprek over de kansen die er liggen om als cateringbranche bij te dragen aan de vitaliteit van eigen medewerkers en gasten in de bedrijfshoreca. Wat is nodig om als branche voorop te lopen  en het verschil te maken in vitaliteitsprogramma’s?

Josefien ten Have, consumentenpsycholoog en onderzoeker bij Consumatics, leidt de middag in met inzichten over het verleiden van de gast naar gezonder eten door bewust in te spelen op het onderbewust.

Jacqueline Winnen, Manager Facilitair Bedrijf bij AFM, neemt ons mee in het vitaliteitsprogramma van deze toezichthouder.  Vitaliteit is een belangrijk thema binnen AFM om medewerkers wendbaar en veerkrachtig te maken en daarmee ook een aantrekkelijke werkgever te zijn.

Annemarieke Driessen, Managing Partner bij Wakker deelt met ons haar levensverhaal en wat positieve gezondheid en gezonde voeding tijdens haar diagnose en daaropvolgende revalidatie voor haar betekend hebben. Voldoende inspiratie voor werkgeluk en motivatie van medewerkers.

Jaarlijks organiseert HTC Advies bijeenkomsten voor bestuurders uit de cateringbranche. Altijd over een hot topic in de wereld van eten & drinken in een bedrijfsmatige omgeving. Thema’s als circulariteit en krapte op de arbeidsmarkt hebben de afgelopen jaren op de agenda gestaan. Wij geloven in de kracht van kennis delen en dat we mede door deze sessies oplossingen vinden voor bedrijfsoverstijgende uitdagingen. De inzichten uit deze bijeenkomsten gebruiken onze adviseurs in bijvoorbeeld cateringaanbestedingen en cateringadvies, zodat kennis optimaal wordt gedeeld.

Lees hier het verslag van de middag