INTERIEUR ONTWERP HORECA
Een interieurontwerp voor de horeca moet onderscheidend en functioneel zijn én passen bij de locatie en bedrijfsfilosofie, de doelgroep en de ondernemer. Onderzoek en doelgroepanalyse zijn dan ook het startpunt van ons ontwerpproces. Daarbij laten wij het ontwerp optimaal aansluiten bij het hospitality concept, het keukenontwerp en functionele en technische eisen. Samen met de opdrachtgever werken wij achtereenvolgens deze stappen uit:
• ontwikkelen indelingsplan
• afstemming kleuren, materialen en inrichting
• uitwerken verlichtingsplan
• 3D schetsontwerp
• opstellen begroting
• voorlopig en definitief ontwerp
Aansluitend wordt de (Europese) aanbesteding gestart om te komen tot de best passende leverancier(s).
BEL MIJ TERUG
VIRTUAL REALITY (VR)
Regelmatig maken wij gebruik van de expertise van onze partner Consumatics. Zij maken onder meer gebruik van Virtual Reality (VR) technologieën zoals Osqar, waarbij mensen vanaf hun eigen locatie elke gewenste testomgeving kunnen zien en beleven. Op deze manier laat HTC Advies onder meer onderzoek doen naar het effect van concepten, materialen en interieurontwerpen.