KEUKEN ONTWERP HORECA
Om van horecaconcept naar keukenontwerp te komen werkt HTC Advies nauw samen met opdrachtgever, architect en technisch adviseur. Onze projectleider houdt hierbij de functionaliteit en de financiële haalbaarheid in het oog. Dit zijn de processtappen:
• uitwerken vlekkenplan, waarbij de capaciteit, routing en logistiek van de verschillende functies binnen wet- & regelgeving inzichtelijk worden gemaakt
• voorlopig ontwerp, waarbij de apparatuur wordt ingetekend (zodat de elektrische belasting en afzuigcapaciteit kan worden berekend)
• definitief ontwerp in de vorm van ‘artist impression’ of 3D visualisatie (draagt bij aan de overtuiging van de juiste keuzes en aansluiting bij de visie)
• aansluitpuntentekening met de berekende waarden van de benodigde elektrische vermogens en afzuigcapaciteit voor alle apparatuur, leidingwerk, afvoerpunten en -putten
Deze documenten zijn de basis voor de (Europese) aanbesteding horecakeuken.
BEL MIJ TERUG