Uitnodiging kennissessie Facilitair Aanbesteden in de Circulaire en Inclusieve economie

Voor facilitair & inkoopmanagers die bij aanbestedingen meer willen sturen op MVO, organiseren Atir en HTC advies op dinsdag 18 september de kennissessie Facilitair Aanbesteden in de Circulaire en Inclusieve Economie. De sessie is van 14.30 uur tot 17.00 uur en wordt gehouden op ons hoofdkantoor in Almere. De hospitality & facility experts geven samen met Yvette Watson invulling aan het programma. Yvette Watson is circulariteitsexpert en voorzitter van de FMN expertgroep Circulaire en Inclusieve Economie.

Inclusieve economie
De Participatiewet en Social Return on Investment zijn vaste thema’s  bij een Europese aanbesteding. Atir  en HTC Advies ondersteunen haar opdrachtgevers bij de invulling hiervan. Als facilitair & inkoopmanager heeft u hierin een sleutelpositie. Mag u van dienstverleners verwachten dat zij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt selecteren en begeleiden? En wat als u deze mensen zelf in dienst heeft of wilt nemen? Hoe past dit in de aanbesteding? Wat zijn de juridische kaders? Tijdens deze middag gaan we met u in gesprek over deze onderwerpen.

 Circulariteit
Als facilitair & inkoopmanager kunt u bij aanbestedingen ook de regierol pakken als het gaat om circulariteit. Waar let u op als u deze rol wilt oppakken? Wat speelt er in de markt als het gaat om optimaal gebruik en hergebruik van grondstoffen? De experts delen hun kennis en ervaring  op dit gebied en laten zien hoe de markt zich op dit gebied ontwikkelt.

Aanmelden voor deze kennissessie kan via www.atir.nl/aanmelden. Meer informatie bij Annemieke Okkinga, 06-53389762 – a.okkinga@atir.nl

deel dit artikel