198 West 21th Street, Suite 721
New York, NY 10010
youremail@yourdomain.com
+88 (0) 101 0000 000
Follow Us

HTC Advies founding partner van TrendLAB tijdens Horecava 2020

Als founding partner organiseert HTC Advies samen met Rai Amsterdam jaarlijks het TrendLAB op de Horecava. Het TrendLAB is dé plek waar je de toekomst van foodservice & hospitality kunt ervaren.

Op het TrendLAB maakt de bezoeker kennis met de ontwikkelingen Funky Healthy, Customization, Internet of Things, High Traffic-convenience en Transformation & Circularity. Vijf thema’s die de zintuigen prikkelen en de horecaprofessional op scherp zet.

Funky Healthy: meer met nutriënten

Nutriënten staan hier centraal en de partners presenteren gezonde en verrassende keuzes voor de bewuste gast bij de Funky Healthy foodbar. De steeds bewust wordende gast, heeft behoefte aan variatie op het bord met minder impact op de planeet, waarbij rekening gehouden wordt met minder zout, suiker en de juiste hoeveelheid eiwitten, vetten, vitamines en mineralen.

Customization: wat is jouw profiel?

Krijg inspiratie rondom DNA-food. Customization vergroot de verbinding mét en de experience ván de gast. Op basis van vijf vragen over jou als persoon, bijvoorbeeld ‘welke hond past bij jou?’ wordt jouw profiel vastgesteld. Op basis van dit unieke profiel wordt een heerlijke cocktail met bijpassende bites ontwikkeld.

High Traffic: de convenience store van de toekomst

In de convenience store van de toekomst staat beleving centraal en wil de gast juist voor langere tijdverblijven. Gezond, kwaliteit en variatie staan centraal. Een uniek switch concept maakt het mogelijk om van warm naar koude gerechten te switchen en daarmee 24/7 passende producten te serveren. De uitdagingen in het proces van logistiek tot een happy customer worden inzichtelijk gemaakt. Tegelijkertijd wordt letterlijk een kijkje in de keuken gegeven door slimme apparatuur en de nieuwste bestelvormen.

Internet of Things: voor meer efficiency

In de wereld Internet of Things beleef je een high tech pizzaoven die binnen een paar seconden verse pizzabollen creëert. Diverse virtuele producten worden uitgelicht, met digitale foodmodellen, verpakkingen, en toegepaste designs. Met optimaal voorraadbeheer, innovatieve koel- en warmtetechnieken en snel en gastvrij betaalgemak laten we met connectivity & automatisering zien hoe jij inspeelt op de huidige uitdagingen. Daarnaast laten we zien welke efficiencyslag je kunt maken met de inzet van een high-tech wasstraat.

Transformation & Circularity: voor een circulaire beleving

In deze rauwe wereld mogen transformatieprocessen zichtbaar zijn en zijn ze juist onderdeel van de beleving. Een circulaire eetbeleving waarin je de  verschillende fases van het transformatieproces zowel op het bord, als qua aankleding van de tafel en het meubilair kunt ervaren. Ontdek innovatieve producten die anders waren verspild en laat je inspireren in de rescued corner over circulair inkopen. Je bent welkom om aan te schuiven aan de Chefs Table waar een keukenbrigade circulair kookt. En terwijl je geniet krijg je advies over hoe jij per direct kunt starten met het tegengaan van verspilling. #samentegenverspilling,

Dit brengt het TrendLAB de bezoeker nog meer:

  • Maak daarbij kennis met diverse startups en initiatieven uit de foodservice industry en doe mee aan de trendtour van HTC Advies.
  • Het personeelstekort is op recordhoogte. Benieuwd hoe jij je personeel kan blijven binden en boeien? Op het interactieve personeelsplein word je meegenomen in een employee journey: op welke touch points kun je resultaat bereiken voor de perfecte match?
  • In Brasserie 2050 krijg je een voorproefje van de gerechten van de toekomst, zoals zeewierkaviaar, planktonboter en onkruid. Daarbij staan we ook stil bij het wereldvoedselvraagstuk: hoe gaan we in 2050 bijna tien miljard mensen voorzien van gezond en duurzaam geproduceerd voedsel?