De Belangenvereniging Tankstations (BETA) gaat samenwerken met HTC Advies om tankstationondernemers beter te kunnen adviseren over hun horeca- en foodconcept. BETA gaat dit doen onder de naam BETA Food. HTC Advies is een adviesbureau voor hospitality en heeft veel ervaring met conceptontwikkeling, assortimentskeuze, kwaliteitscontrole, mystery visits en hospitality trainingen.

Voor tankstationondernemers wordt food & horeca  – naast de verkoop van brandstof, het wassen van auto’s en de verkoop van producten in de winkel – steeds belangrijker. Daarom is het nodig om hiervoor gerichte expertise in te zetten.

Inspirerende concepten mét rendement

BETA heeft besloten hiervoor met HTC Advies in zee te gaan, omdat dit bureau veel ervaring heeft met het ontwikkelen van horecaconcepten in een niet-typische horecaomgeving. Daarbij zoekt HTC Advies altijd naar inspirerende concepten die tegelijk voldoende rendement opleveren. HTC Advies werkt onder meer voor Eazie, Bagel & Beans, Febo, IKEA, KLM en Van der Valk.

Ondersteuning

Tankstationondernemers die lid zijn van BETA kunnen een beroep doen op BETA Food advies, zodat zij commerciële en juridische ondersteuning krijgen bij het opnieuw inrichten of doorontwikkelen van hun horecaconcept. Deze ondersteuning helpt tankstationondernemers om succesvol te blijven ondernemen.

 – Einde persbericht –

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Puck Wilbers, HTC Advies, p.wilbers@htcadvies.nl

deel dit artikel