Sinds 1978

HTC Advies bezorgt sinds 1978 oplossingen, creëert en realiseert foodservice & hospitality concepten. We zetten beelden om in realiteit, zoeken de juiste partners en monitoren beleving van gebruikers en de performance van dienstverleners. Vanuit Hoorn zijn we in 2012 verhuisd naar een modern pand in Almere dat geheel is ingericht volgens het flexibele werken. Een espressobar en onze officemanager verwelkomen je in de entree.  Met gebruikmaking van natuurlijke materialen en veel glas in het pand willen we laten zien wie we zijn: no nonsens, creatief en transparant.

Onze mensen

De adviseurs van HTC Advies staan bekend als ambitieuze experts met een buitengewone nieuwsgierigheid voor de foodservice & hospitality branche. Vanuit de markt krijgen wij terug dat onze adviseurs authentiek, doortastend, kritisch maar zeker constructief en doelgericht zijn. Soms pittig, snel en eigenwijs maar altijd met kennis van zaken in uw belang.

Zonder ontwikkeling geen groei! Ontwikkeling van onze dienstverlening maar ook de persoonlijke ontwikkeling staat centraal. Vanuit uiteenlopende generaties creëren wij een resultaatrijke mix van adviseurs voor uw project.

Rol in de markt

Vanuit een passie voor hospitality, eten en drinken maken wij ons sterk voor onderscheidende concepten die gestoeld zijn op eerlijke producten en samenwerkingsvormen. Niet alleen gezonde en duurzame voeding maar ook gezonde contracten en partnership! HTC Advies levert een actieve bijdrage aan de brede Code verantwoord marktgedrag die een appel doet op ieders verantwoordelijkheid in de keten. Ook maatschappelijke thema’s als circulaire en inclusieve economie adopteren wij in ons advieswerk.

HTC Advies maakt samen met Atir schoonmaakstrategen onderdeel uit van Question Mark Group

Voor meer informatie over QMG bekijk onze bedrijfsfilm

Wij staan op scherp om samen het verschil te maken.

Dit zijn wij

Kritisch & Integer

We zijn doortastend kritisch op uw aannames en behoeden u voor ineffectieve keuzes. Altijd integer en vanuit een transparante adviesrol.

Eigenwijs & Initiatiefrijk

Onze mening en ideeen delen we graag pro-actief met u. Van meelopen wordt u niet wijzer.

Kennis & Kundig

We zijn nieuwsgierig en zijn actief betrokken bij kennisorganisaties FSIN en FCSI. Ontwikkelingen en innovaties maken wij toepasbaar voor uw project.

Dynamisch & Ondernemend

Wij signaleren kansen en uitdagingen en zijn creatief in het vinden van oplossingen die bijdragen aan het succes van onze klant.

0
projecten per jaar
0
sinds 1978
0
enthousiaste klanten

Onze Mensen

Hayk Simonseigenaar
Margriet van Dijkenmanaging partner
Anna Casemiermanaging partner
Marieke Weertsmanaging partner
Puck Wilbersmanaging partner
Annemieke Okkingaaccount manager
Susanne van den Oeveraccount manager
Tineke Paapfinancieel manager
Birgitte van Schalmoffice manager
Tom Rietveldsenior adviseur
Natascha Boerkampsenior adviseur
Marielle Hintzensenior adviseur
Anne van Muijenadviseur
Michiel Duponadviseur
Ilse Donkervoortadviseur
Tijme Balkeadviseur
Lisanne Korfageadviseur
Kees Leegwateradviseur
Marlies van Eekerenadviseur
Ferenc van der Sterrendirecteur België
Marjolein de Detteradviseur