Onze Visie

Foodservice & hospitality zorgen voor aantrekkelijke ontmoetingsplaatsen. Met een onderscheidend concept vol hospitality, retail en services maakt u het verschil in beleving voor mensen. De beleving is belangrijk om klanten en medewerkers te werven en duurzaam te verbinden aan je organisatie. Wij zijn succesvol als ons werk resulteert in een evenwichtig concept. We zoeken met passie de optimale balans tussen inspirerende en renderende concepten. Altijd met een duidelijk eigen karakter dat past bij het DNA van de opdrachtgever. Om het verschil te kunnen maken hanteren wij het model van ‘gebied, gebouw, gebruiker’.

Gebied – Het gebied waarin onze opdrachtgever opereert kan een levendige binnenstad zijn, een high traffic locatie, een zakendistrict, een universiteitscampus of zorgboulevard , een gebiedsontwikkeling, maar ook een kuststrook of natuurgebied. Het gebied geeft de context en is medebepalend voor het succes van een concept.

Gebouw – Het gebouw waarin mensen verblijven kan een horecalocatie betreffen, een kantoorgebouw of multi tenant office, een hogeschool of universiteit, een ziekenhuis, een cultuurtempel, maar ook een veerboot of leisurecentrum. Het gebouw en de aard van het gebruik zijn van invloed op het succes van een concept.

Gebruiker – De eindgebruikers in de verblijfsomgeving zijn gasten, werknemers, studenten, , zakenlieden, toeristen, patiënten of omwonenden. Allen beleven zij de hospitality en de services die worden geboden op een andere wijze, passend bij de kenmerken van de doelgroep. Daarmee bepaalt de gebruiker uiteindelijk het succes van een concept.

De opdrachtgevers van HTC Advies variëren van ondernemer tot overheid.

De markten waarin we opereren:

  • Bedrijfsleven
  • Overheid
  • Onderwijs
  • Gezondheidszorg
  • Vastgoed
  • Bankwezen
  • Horeca
  • Leisure

Onze Expertises

Visie & strategie

We zijn uw strategisch partner om samen met u vanuit een corporate visie het meest geëigende concept te ontwikkelen.

Onderzoek & Advies

Uw foodservice & hospitality concept komt tot stand vanuit gedegen marktonderzoek & analyse naar de haalbaarheid van uiteenlopende scenario’s

Ontwerp & inrichting

Uw concept vertalen wij naar een functioneel ontwerp en een inrichting die past bij de uitstraling en identiteit van uw bedrijf.

Aanbesteding & ondernemersselectie

Wij zoeken voor u de beste partijen om uw foodservice & hospitality doelstellingen te bereiken. Van catering partner tot horeca ondernemer.

Auditing & contractmanagement

De kwalitatieve en kwantitatieve resultaten meten we voor u en passen we toe in ons advies voor continue scherpte en verbeteren.

Interim & training

HTC Advies ondersteunt u tijdelijk met de inzet van ervaren interim of projectmanagers. Ook verzorgen wij hospitality training en coaching op management en operationeel niveau voor u.

Zo werken wij

Plan van aanpak

Ons voorstel bevat een duidelijke aanpak in fasen met bijbehorend projectteam, planning en begroting.

Project start up

Bij project aanvang bespreken we het projectplan en verantwoordelijkheden met alle betrokkenen.

Managing uitvoering

Het project wordt professioneel gemanaged en gecommuniceerd op kwaliteit, tijd en kosten.

Oplevering

Tussentijds en aan het einde wordt het project opgeleverd conform de afgesproken specificaties.

Evaluatie

Gedurende de uitvoering van de opdracht evalueren we de effectiviteit van de samenwerking.

Klanten over ons

‘Hospitality betekent voor ons de ambitie om ervoor te zorgen
dat onze klanten op een inventieve manier gastvrij worden onthaald’

Petra Rozendaal, Unit manager special services KLM

HTC Advies spreekt de taal van hospitality, we vinden in de adviseurs een partner om het verschil te maken met ons Foodservice aanbod

Marc Hauptmeijer, senior manager Cushman&Wakefield